Helförsäkring logo
Helförsäkring bakgrund

ICA Försäkring helförsäkring


För dig som letar efter en bra helförsäkring till din bil så är ICA Försäkring ett utmärkt val att överväga.

Det bästa med ICA Försäkring

När det kommer till att välja den bästa helförsäkringen för din bil kan det vara svårt att navigera bland alla alternativ som finns. Men om du är en lojal ICA-kund finns det några viktiga fördelar som du bör känna till när det gäller ICA Försäkrings helförsäkring. Nedan är det bästa med ICAs helförsäkring som kan ge dig det skydd och lugn du behöver när du är ute på vägarna.

  • ICA Försäkring helförsäkring

Vad som erbjuds

ICA Försäkrings helförsäkring erbjuder omfattande skydd och förmåner för din bil. Med denna försäkring får du en komplett bilförsäkring som inkluderar trafikförsäkring, halvförsäkring och vagnskadeskydd för att täcka plåt- och glasskador. Du kan vara trygg och skyddad vid olyckor, skador, stöld och skadegörelse.

Utöver det omfattande skyddet ingår förmåner som assistansförsäkring och hyrbilsersättning. Assistansförsäkringen ger dig hjälp vid problem på vägarna, inklusive bärgning, reparationer och hemtransport. Hyrbilsersättningen ger dig tillgång till en ersättningsbil om din bil blir skadad eller stulen.

Som en lojal ICA-stammis kan du också dra nytta av bonusutbetalningar. Om du har tre eller fler försäkringar hos ICA Försäkring får du en extra bonusutbetalning varje januari. Detta är ett sätt att belöna din lojalitet och visa uppskattning för att du väljer ICA Försäkring som din försäkringsleverantör.

Skaffa helförsäkring hos ICA Försäkring

Omdöme

Helförsäkring bakgrund
Intresserad av ICA Försäkring?

SE ERBJUDANDEN