Helförsäkring logo
Helförsäkring bakgrund

Hedvig helförsäkring


För dig som letar efter en bra helförsäkring till din bil så är Hedvig ett utmärkt val att överväga.

Det bästa med Hedvig

Hedvig erbjuder en heltäckande helförsäkring som är skräddarsydd för att möta alla behov. Det bästa med Hedvig är att de inte har någon bindningstid, vilket ger dig flexibilitet och frihet att byta försäkringsbolag när du vill. Med Hedvig får du också tillgång till vägassistans dygnet runt, personlig service i deras användarvänliga app och möjlighet att välja den verkstad som passar dig bäst.

  • Hedvig helförsäkring

Vad som erbjuds

Hedvig erbjuder en komplett och anpassningsbar helförsäkring som täcker alla viktiga områden för din bil. Med deras försäkring får du ett omfattande skydd, inklusive trafikförsäkring för personskador, skydd vid glas- och stenskador, samt möjlighet till kristerapi vid psykisk ohälsa efter en olycka eller rån.

Dessutom ingår försäkringsskydd för skador på annans egendom om du skulle orsaka en olycka, och du har tillgång till räddningshjälp och bärgning vid trafikolycka eller driftstopp. Hedvig erbjuder också vagnskadeförsäkring för äldre bilar utan vagnskadegaranti, samt skydd vid stöld och inbrott.

Utöver detta finns även maskinskydd som täcker mot plötsliga skador på motor, batteri och andra viktiga delar, samt skydd vid brand, åsknedslag eller explosion. Slutligen erbjuder Hedvig rättsskydd för att hjälpa dig med advokatkostnader vid tvister relaterade till din bil.

Skaffa helförsäkring hos Hedvig

Omdöme

Helförsäkring bakgrund
Intresserad av Hedvig?

SE ERBJUDANDEN