Helförsäkring logo
Helförsäkring bakgrund

Gofido helförsäkring


För dig som letar efter en bra helförsäkring till din bil så är Gofido ett utmärkt val att överväga.

Det bästa med Gofido

Gofidos helförsäkring är inte bara en vanlig bilförsäkring. Den innehåller flera moment som gör den till ett komplett skydd för dig och din bil. För det första gäller försäkringen i alla länder som är anslutna till det så kallade Gröna kort-systemet. För det andra får du ersättning för trafikolycka eller annan yttre olyckshändelse som skadar ditt fordon. Dessutom omfattar försäkringen också kristerapi utförd av legitimerad psykolog om du eller en passagerare drabbas av psykisk ohälsa efter en olycka. Slutligen erbjuder Gofido flexibel betalning som årspremie eller månadsvis via autogiro eller kortbetalning.

  • Gofido helförsäkring

Vad som erbjuds

Helförsäkringen hos Gofido är en utökning av både trafik- och halvförsäkring. Förutom grundläggande skydd mot personskador och skada på andras egendom, får du också skydd för vagnskada och maskinskada. Det innebär att om din bil råkar ut för en trafikolycka eller en annan yttre olyckshändelse så är du skyddad. Dessutom ingår kristerapi av legitimerad psykolog om du eller passagerare drabbas av psykisk ohälsa till följd av en trafikolycka.

Ett unikt drag med Gofidos helförsäkring är tilläggen som självriskskyddet vid djurkollision och uppsåtlig skadegörelse av tredje man. Du får ersättning med upp till 6 000 kr vid sådana händelser. Försäkringen täcker också assistans med maximal ersättning på 5 000 kr och har ingen självrisk för detta moment om du tecknar detta tillägg.

Försäkringen är giltig i alla länder som är anslutna till det Gröna kort-systemet. Det gör att du kan känna dig trygg även när du är på resande fot utanför Sveriges gränser. Försäkringen gäller också globalt enligt Trafikskadelagen under vissa förutsättningar.

Skaffa helförsäkring hos Gofido

Omdöme

Helförsäkring bakgrund
Intresserad av Gofido?

SE ERBJUDANDEN