Helförsäkring logo
Helförsäkring bakgrund

Sensor Försäkring helförsäkring


För dig som letar efter en bra helförsäkring till din bil så är Sensor Försäkring ett utmärkt val att överväga.

Det bästa med Sensor Försäkring

Sensor försäkring erbjuder en heltäckande helförsäkring för din bil, vilket ger dig en trygg och bekymmersfri körupplevelse. Med deras omfattande skydd kan du vara säker på att du är väl försäkrad mot olika risker och händelser som kan inträffa på vägen.

  • Sensor Försäkring helförsäkring

Vad som erbjuds

Sensor försäkring erbjuder en heltäckande helförsäkring för din bil, med en rad viktiga förmåner och skydd. Med deras försäkring får du ett omfattande grundskydd som inkluderar trafikförsäkring, vilket är ett lagkrav i Sverige. Utöver detta kan du även välja till delkasko och vagnskada för att få ett ännu bredare skydd för din bil. Detta ger dig möjlighet att få ersättning för skador som du orsakar på andra personer, fordon eller saker, samt skydd för din egen bil vid trafikolyckor, skadegörelse eller andra yttre olyckshändelser.

Förutom det grundläggande skyddet erbjuder Sensor försäkring flera extra försäkringsmoment. Dessa inkluderar skydd mot brand, där du får ersättning för skador orsakade av explosion, åska, brand eller kortslutning. Dessutom omfattas du av glasförsäkring, vilket ger dig ersättning om vindrutan, sidorutan eller bakrutan spricker eller krossas. Du kan också vara trygg med stöldskyddet, som ger dig ersättning vid stöld av bil eller biltillbehör samt skador på bilen i samband med dessa händelser. Vidare täcker Sensor försäkring räddning, vilket innebär att du får ersättning för bärgning till närmaste verkstad vid driftstopp eller om din bil stjäls, samt transport till hemorten för både bil och passagerare om bilen inte kan användas på grund av stöld eller förarens skada.

För att ge dig ännu mer trygghet och ekonomiskt skydd inkluderar Sensor försäkring även maskinskada i sitt försäkringspaket. Detta innebär att du kan få ersättning för skador på motor, styrelektronik och viktiga komponenter som tändsystem, kylsystem, bromssystem, bränslesystem, airbag och generator. Det är dock viktigt att notera att vissa delar, som ljuddämpare, avgasrör och bränsletank, inte täcks av försäkringen. Skyddet mot maskinskada är tillgängligt för bilar som inte har kört mer än 12 000 mil eller är äldre än 8 år.

Skaffa helförsäkring hos Sensor Försäkring

Omdöme

Helförsäkring bakgrund
Intresserad av Sensor Försäkring?

SE ERBJUDANDEN