Helförsäkring logo
Helförsäkring bakgrund

Gjensidige helförsäkring


För dig som letar efter en bra helförsäkring till din bil så är Gjensidige ett utmärkt val att överväga.

Det bästa med Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder en av de bästa helförsäkringarna för din bil. Med ett betyg på 4,6 av 5 i Konsumenternas årliga ranking av bilförsäkringar kan du vara säker på att få högkvalitativt skydd till ett förmånligt pris. Men vad är det egentligen som gör Gjensidige till det bästa valet för din bilförsäkring? Det kan du läsa om nedan!

  • Gjensidige helförsäkring

Vad som erbjuds

Gjensidige erbjuder en komplett helförsäkring som ger omfattande skydd för din bil och dig själv. Med trafikförsäkring som en grundläggande lagkrav täcker försäkringen även skador på förare, passagerare och annan egendom. Dessutom ingår förmåner som generösa villkor vid maskinskada, allriskförsäkring för olyckshändelser som tappade bilnycklar och felaktigt tankat bränsle, samt kostnadsfri reparation av stenskott utan självrisk. Krisstöd finns också tillgängligt vid trafikolyckor eller rån.

Förutom grundläggande skydd erbjuder Gjensidige försäkringar som täcker specifika skadehändelser. Brandförsäkring skyddar mot skador orsakade av brand, blixtnedslag och explosion, medan stöldförsäkring ger ersättning vid stöld eller stöldförsök på din bil. Glasruteförsäkring täcker spräckta eller krossade rutor och erbjuder reparation utan självrisk vid stenskott. Räddningsförsäkring täcker kostnader för transport av fordon vid stöld, skada eller driftstopp, samt vid förarens sjukdom eller olycksfall.

Utöver olyckshändelser täcker Gjensidige även rättsliga tvister kopplade till din försäkrade bil genom rättsskyddsförsäkring. Vidare ersätter maskinskadeförsäkring plötsliga och oförutsedda skador på viktiga bilkomponenter. Och med allriskförsäkringen, en så kallad drulleförsäkring, är du skyddad mot oväntade skador på bilens inredning, tappade bilnycklar eller felaktigt tankat bränsle. Gjensidige erbjuder en bred portfölj av försäkringar som ger ett omfattande skydd för din bil och ger dig trygghet och sinnesfrid på vägen.

Skaffa helförsäkring hos Gjensidige

Omdöme

Helförsäkring bakgrund
Intresserad av Gjensidige?

SE ERBJUDANDEN